Ensi-ilta: 10.9.2021
1 h 28min.

Venetsian menestyksen lisäksi elokuva on valittu Aasian suurimmalle elokuvafestivaaleille, jonne valitaan vain euroaapan parhaimmistoa!
Teemu Nikin ohjaama Sokea Mies joka ei halunnut nähdä Titanicia voitti Venetsian elokuvajuhlilla uudessa yleisösarjassa.
Ensiesityksensä saava Sokea mies joka ei halunnut nähdä Titanicia palkittiin jo ennen valmistumistaan norjalaisilla Haugesundin festivaaleilla. 

Kaikki kaipaavat rakkautta – myös pyörätuoliinsa sidottu Jaakko. Hän ei ole koskaan tavannut rakastaan kasvokkain, mutta puhelimen välityksellä hän tapaa Sirpan päivittäin, tuntikausia jutellen.

Sokea mies joka ei halunnut nähdä Titanicia on ennennäkemätön rakkaustarina, jossa Petri Poikolainen tekee elämänsä roolin kotinsa vankina olevana miehenä. Vankilan muurit kaatuvat, kun Jaakko (Petri Poikolainen) päättää lähteä rakkaansa luo. Päätös ei ole helppo sillä Jaakko on sokea ja halvaantunut rinnastaan alaspäin – ja matka on taitettava yksin. Päästäkseen perille, Jaakon on luotettava viiden tuntemattoman ihmisen apuun. Mikä voisi mennä pieleen?

Elokuva on käsikirjoittaja-ohjaaja Teemu Nikin viides ja kiistämättä tähän mennessä sykähdyttävin pitkä elokuva.